tana keleova vasilkova name

Moja rozprávková kombinácia!

2.6.2014Čriepky zo života
Dnešný stĺpček je tak trocha - na letné obdobie - rozlúčkový. Dúfam, že to bezo mňa vydržíte a tiež verím, že chápete, že aj ja musím mať výdych. Tento rok odchádzam o čosi skôr - pretože nám zatepľujú panelák, od rána do večera to tu hučí, nehovoriac o tom, že byt mám okrášlený polystyrénovými guľôčkami - je čas zdvihnúť kotvy. 
 
Leto strávim na chalúpke a pri mori, rozprávková  kombinácia, obidve destinácie milujem. Aj Myjavskú, aj Chorvátsku. 
V tej prvej budem chalupárčiť - zo všetkým, čo k tomu patrí. Budem stratená v záhrade medzi mojimi milovanými kvetinkami, zavárať, túlať sa s našou Barou po okolí, budem s deťmi, s rodinou, s priateľmi: dvere sa na našej chalúpke v letnom období pre iných otvárajú častejšie než zvyčajne, prichádzajú k nám všetci môjmu srdcu milí - a ja sa na to veľmi teším! 
 
A keď si ukradnem nejakú pokojnejšiu chvíľku v celej tej úžasnej trme-vrme, budem maľovať - mám pred očami ešte vždy "tulipánové obrazy" z Holandska, ktoré sme nedávno navštívili, takže je mi jasné, že to budú rôzne tulipánové variácie: aj na to sa veľmi teším. 
Na všetko sa teším! 
Na spomalené rána, horúce dni, kedy sa pred slniečkom budem skrývať s knihou v ruke v tieni stromov, na teplé večery, kedy chutí aj vínko aj zmrzlinka tak akosi inak, lepšie. Prázdninovo. 
 
A teším sa aj k moru, už mi chýba. Jeho šumenie, vôňa, škriekanie čajok... Viem, že nie všetky dni budú krásne, prídu aj nejaké tie problémiky, zaškrípanie a mračná, ale patrí to k životu, zvládnem to. Aspoň dúfam, že to bude v hraniciach zvládania. A tiež verím, že aj vy si ukradnete nejaké tie letné chvíle a zmeníte rytmus vašich dní: pretože je to veľmi dôležité. 
 
Tak krásne slniečkové leto! Táňa 
 
+ Pridať nový príspevok