tana keleova vasilkova name

Počasie je vždy dobré!

28.4.2014Čriepky zo života
Tak tu máme nový týždeň - a s ním prichádza aj moje prihováranie. Minulý pondelok som vynechala, no predpokladám, že som vám nestihla chýbať: veď bol Veľkonočný pondelok a všetci sme mali iné "starosti". Našťastie som sa prezliekala len raz, pretože manžel so synom ma pooblievali synchrónne - zato o to výdatnejšie:-)
 
Dnes chcem písať o počasí. Všimli ste si - v súvislosti s počasím - dve veci? 
Po prvé, je výbornou témou na rozhovor. S kýmkoľvek, kdekoľvek - takže vďaka za počasie, aspoň neviazne komunikácia. 
A po druhé - večne naň nadávame. Frfleme, že je príliš horúco, alebo že zasa prší, alebo... čokoľvek. Zväčša to nie dobré, malo by byť iné, než je. 
Minule som rozmýšľala o tom, že keby malo počasie vyhovovať  všetkým ľudom na svete, tak sa nestíha meniť ani v priebehu stotiny sekundy. Zo slniečka na dážď a zasa naopak. Chúďatko malé...
Myslím, že počasie je vždy dobré. 
Keď je krásne, dobre sa pozerá z okna... a ešte lepšie sa prechádza, či už po meste, po lese alebo cestou z roboty. 
Keď prší, krásne sa leňoší alebo sa dobre dobiehajú resty v domácnosti. Vždy je treba čosi opraviť, zmeniť, vylepšiť, poznáte to  - no a na to sú najideálnejšie upršané dní. Ako napríklad táto sobota.
Keď som telefonovala s kamošmi, mrzelo ich, že prší - a práve cez víkend! 
No a ja som bola šťastná ako blcha, pretože sme na chalúpke konečne namontovali lampy, ktoré máme kúpené už takmer dva mesiace - ale nikdy nebolo dosť škaredo na to, aby sa nám chcelo byť vo vnútri a montovať ich. 
Teraz bolo ideálne škaredo. A ja som sa z toho tešila ako malá: pretože lampy sú na svojom mieste!
 
Vaša Táňa
 
+ Pridať nový príspevok
uu6ZdfJ5kil: OBSgKhit6, Oznámiť správcovi
Dnes som sa konečne rozbehol a prečedtal si pliovocu tejto pre1ce. Poslanci demokratickeho parlamentu a nielen slovenskeho by mali poznať jej obsah. Po necelom roku od zverejnenia je politicke1 realita v parlamentoch taka Slovensko, tiež Nem viac >>>
Počet reakcií: 0
reagovať