tana keleova vasilkova name

Stretnite sa s Táňou!

8.4.2015Rôzne
Táňa Keleová-Vasilková a Ikar, to sú ako dvojčatá. 
Tánine priateľstvo so zakladateľkou najväčšieho slovenského vydavateľstva Gabikou Belopotockou je všeobecne známe a pri oslave milióna predaných Tániných kníh o sebe hovorili ako o sestrách. 
To blízke puto pokračuje a aj preto nesmie Táňa chýbať na oslavách 25.výročia vydavateľstva Ikar. Všetko sa to začne veľkolepou Ikariádou, kde po prvý raz v histórii Ikaru môžete ísť aj vy, stretnúť sa s Táňou a zúčastniť sa na autogramiáde.
 
 
Hneď na úvod si zapíšte do kalendára: utorok 21.apríla 2015 o 19:00 v Mestskom divadle P.O.Hviezdoslava na bratislavskej Laurinskej ulici.
Čaká vás úžasný večer v spoločnosti najúspešnejších spisovateľov, kníh i jedinečnej hudby.
 
Buďte pri tom
a rezervujte si vstupenku hneď teraz na Predpredaj.sk!
 
Vydavateľstvo Ikar oslavuje 25.narodeniny a pripravilo si pre vás množstvo aktivít a súťaží.
Hneď na úvod osláv čerešnička na torte – Ikariáda, kde sa budú odovzdávať Platinové a Zlaté knihy + cena literárnej kritiky Zlaté pero.
Čo myslíte, získa Tánička opäť nejaké ocenenie? Jedno? Dve? Bude to aj Platinová kniha za najvyšší predaj?
Takže v duchu jej ostatnej knižky sa pýtame – Čo to bude?:-)
 
Po odovzdaní ocenení vás určite poteší koncert skupiny Fragile. Tú tvoria známe osobnosti TV seriálov a show Soňa Norisová, Helena Krajčiová, Braňo Kostka, Kamil Mikulčík, či Vilo Csontos. Predvedú originálnu interpretáciu hitov od hviezd ako je Sting, Stevie Wonder, Tina Turner, alebo Norah Jones. Bez použitia hudobných nástrojov, teda a cappella.
 
No a napokon autogramiáda, na ktorú sa asi tešíte najviac. Môžete si priniesť vlastnú Táninu knihu a dať si ju podpísať, alebo vám bude „stačiť“ špeciálna podpiskarta k 25.výročiu Ikaru.
 
POZOR! Vstupenky na tento jedinečný večer plný hudby a kníh sa rýchlo míňajú, tak neváhajte – kúpte si ich na Predpredaj.sk!
 
 
 
 
 
 
+ Pridať nový príspevok